Het Curatorium

Het Bestuur van ons Curatorium bestaat uit:

  • Drs. Arjan Kaaks RC – plv. voorzitter
  • Drs. Pieter Bouw
  • Drs. Caspar Segers RA

Zij houden toezicht op het beleid, de visie en het programma van DeNieuweCommissaris. Dit om het vak van commissaris steeds in lijn te houden met de vereisten van het huidige tijdgewricht.

Arjan Kaaks is CFO van AGRO Merchants Group en commissaris / voorzitter Auditcie. bij IMCP en Redstar Holding BV.. Hij is tevens voorzitter van het postdoctoraal EMFC programma op Nyenrode. Hij treedt regelmatig op in het programma met betrekking tot Risk, Audit en de relatie met de accountant.

Pieter Bouw is voormalig president commissaris van KLM en is meervoudig (president) commissaris geweest. Op dit moment is hij o.a. bestuurder van de stichtingen Pref. Aandelen van KPN, Wereldhave, Wolters Kluwer en Mylan. Pieter Bouw was bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Twente.

Caspar Segers is verantwoordelijk voor specifieke verantwoordingen aan toezichthouders en gesprekspartner van de Raad van commissarissen en bestuurders bij multinationals. Naast zijn rol in de Assurance-praktijk van PwC is hij voorzitter van de werkgroep banken van de Raad voor de Jaarverslaggeving. In 2014 was hij lid van de NBA-werkgroep ‘toekomst accountantsberoep’ en co-auteur van het rapport ‘in het publiek belang’ met de sectormaatregelen voor openbaar accountants.

Caspar is al jaren kern-docent van onze commissarissen-opleiding en volgt in 2019 Eugénie Krijnsen op in het Curatorium.

     
   
De Nieuwe Commissaris Van Bergenlaan 6 2242 PV  Wassenaar 06 - 21 548 243 info@denieuwecommissaris.nl    

Login als lid van DNC

Details vergeten?

Spring naar toolbar