Opleidingen

Werkwijze
DeNieuweCommissaris werkt sinds 2008 op basis van De Tafels. Hier worden in besloten kring kennis, ervaring en “lessons learned” op een ontspannen en vertrouwelijke manier uitgewisseld.
Wij gaan zorgvuldig om met de samenstelling van de groep, omdat “het aan elkaar gewaagd zijn” bijdraagt aan het succes.
De complexiteit voor toezichthouders en de maatschappelijke druk maken een weloverwogen PE-onderhoud dan wel voorbereiding op een commissariaat meer dan ooit nodig. Het gaat niet alleen om kennis, maar ook om inzicht en zorgvuldig om kunnen gaan met dilemma’s die zich voor doen.

Voor wie bestemd
Ervaren commissarissen uit diverse sectoren, zowel voor een volledige Tafel gedurende vijf bijeenkomsten als voor losse avonden Permanente Educatie met inschrijving via lidmaatschap.
Aankomend commissarissen:  Eindverantwoordelijke bestuurders, directieleden, vertrouwd met board dynamics, ambitieus, bezig met oriëntatie op non-executive uitbreiding, nieuwsgierig, open om te sparren en op zoek naar concretisering van hun ambitie.

Locatie tijd en deelnemers
De tafelbijeenkomsten worden gehouden ten kantore van DeNieuweCommissaris aan de Van Bergenlaan 6 in Wassenaar of bij Bilderberg Garden Hotel ‘De Kersentuin’ in Amsterdam van 16.30 tot 20.30 uur.
Voor de Tafel zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar.

PE-punten
U kunt bij ons uw PE-punten behalen

     
   
De Nieuwe Commissaris Van Bergenlaan 6 2242 PV  Wassenaar 06 - 21 548 243 info@denieuwecommissaris.nl    

Login als lid van DNC

Details vergeten?

Spring naar toolbar