Tafels

Een belangrijk onderdeel in het opleidingsprogramma van DeNieuweCommissaris is De Tafel. Voor veel deelnemers is het ook de eerste kennismaking met DeNieuweCommissaris.

Tijdens de Tafels wordt in besloten kring kennis, ervaring en “lessons learned” op een ontspannen en vertrouwelijke manier uitgewisseld.

Erkenning - Cedeo
Accreditatie - CRKBO

VoorzittersTafel

Bij DeNieuweCommissaris komen wij veel Nieuwe Voorzitters tegen. Speciaal voor deze new league starten wij een Voorzitterstafel waar bij zeer ervaren voorzitters hun bestuurservaring en interventie- en voorzittersvaardigheden met u delen. Indien u (aankomend) voorzitter bent kunt u zich voor deze Tafel bij ons melden. Wij starten in januari 2019 weer met een groep voorzitters in een groep van maximaal 8.

Meer informatie

Tafel Next

Sinds 2011 hebben wij 280 aankomend en recent gestarte commissarissen opgeleid, met een zware executive-, bestuurders en/of ondernemersachtergrond.
De eerst volgende Tafel Next-27 start op dinsdag 22 januari 2019.

Meer informatie

Tafel Profit

Sinds 2008 hebben wij aan 15 Profit Tafels en diverse PE-tafels zo’n 400 (zeer) ervaren commissarissen uit de profit sector bijeen gebracht. Variërend van beursgenoteerde bedrijven tot private equity en niet-beursgenoteerde bedrijven. Ons programma voor de profit sector hebben wij sinds kort vervangen door inschrijving in het PE-programma om de deelnemers naar keuze hun agenda te laten samenstellen.

Meer informatie

Tafel Zorg

Sinds 2010 hebben ruim 100 toezichthouders uit Care en Cure onze Tafel Zorg gevolgd. We hebben gemerkt dat deze toezichthouders liever op ons PE-programma inschrijven of aan gemengde tafels deelnemen.

Meer informatie

Tafel Pensioen

Sinds 2012 zijn 36 (aankomend) toezichthouders met nieuwe profielen voor de Pensioensector door ons opgeleid. Ook deze toezicht houders nemen deel aan ons PE-programma

Meer informatie

Tafel WoCo

In 2012 – 2014 leidden wij zo’n 60 toezichthouders en bestuurders bij Woningcorporaties op. Vanaf 2015 kunnen toezichthouders bij Woningcorporaties bij ons ook deelnemen aan het PE-programma voor de verplichte PE-punten.

Meer informatie

     
   
De Nieuwe Commissaris Van Bergenlaan 6 2242 PV  Wassenaar 06 - 21 548 243 info@denieuwecommissaris.nl    

Login als lid van DNC

Details vergeten?

Spring naar toolbar