Board Evaluatie

Zelfevaluatie

Het doel van de zelfevaluatie is een helder inzicht te krijgen in het eigen functioneren. En op basis van de uitkomsten de taakuitoefening verder te verbeteren. Een zelfevaluatie houdt een proces in waarbij de Raad gezamenlijk terugkijkt, beoordeelt, leert en vooruitkijkt. Vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid staan hierbij voorop.

 

Voorbeeld methodiek

U kunt zelf een kijkje nemen in de online dialoogtool voor zelfevaluaties, en zelf ook antwoorden geven. Als u zich aanmeldt krijgt u binnen 24 uur een testcode van ons. Dit persoonlijke account is een week geldig.

> Vraag persoonlijke code aan

 

Ons team

Het Board Review team van DeNieuweCommissaris kan uw Raad ondersteunen bij de zelfevaluatie. Ons team bestaat uit ervaren bestuursadviseurs / commissarissen die de evaluatie voorbereiden, begeleiden of leiden:

  • Diana van Everdingen
  • Lizzy Doorewaard
  • Heske van Eyck van Heslinga

Onze aanpak

Wij bieden een frisse, scherpe blik van buiten, zonder dat u de regie uit handen geeft. Dat kenmerkt onze aanpak. Modulair van opbouw, waarbij gebruik gemaakt kan worden van onze DNC- online dialoogtool. De modules voor zelfevaluatie verschillen in diepgang en reikwijdte, waardoor aan verschillende wensen tegemoet gekomen kan worden. De dialoog-tool start op elke tijd en plaats van de deelnemers (commissarissen, bestuurders en mogelijk op sommige items: staf) de evaluatie op inhoudelijke wijze en geeft direct inzicht in de belangrijkste items.

Informatie of afspraak maken over zelfevaluaties

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Fred Balhuizen of Eveline Klopman

     
   
De Nieuwe Commissaris Van Bergenlaan 6 2242 PV ¬†Wassenaar 06 - 21 548 243 info@denieuwecommissaris.nl    

Login als lid van DNC

Details vergeten?

Spring naar toolbar